Πατέρας: «Νέα αγωγή και μήνυση κατά του Κουρτάκη»

Πατέρας: «Νέα αγωγή και μήνυση κατά του Κουρτάκη»

Πατέρας: «Νέα αγωγή και μήνυση κατά του Κουρτάκη»

Ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται να καταθέσει νέα αγωγή και μήνυση κατά του Γιάννη Κουρτάκη και καταγγέλει «οργανωμένη και μεθοδευμένη συκοφαντική εκστρατεία» εναντίον του.

Αναλυτικά η θέση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα:
 
 «Ο κ. Νικόλαος Πατέρας δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Γιάννη Απατσίδη, έχει καταθέσει αγωγή κατά του κ. Γιάννη Κουρτάκη στις 08/08/2016 για σειρά συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αθροιζόμενα στον συνολικό αριθμό των δεκαπέντε (15).
  
Μεταξύ αυτών των συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων, που αποτελούν αντικείμενο της αγωγής, είναι ότι δήθεν: «ο κ. Πατέρας φιλοξενούσε σε σουίτα του στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο» και ότι «ο υιός του κ. Ντογιάκου εργάζεται στις επιχειρήσεις του κ. Πατέρα».
 
Ο κ. Κουρτάκης  σήμερα  07/09/2016 καταθέτοντας ενόρκως ενώπιον αντιπροσωπείας Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής περί της διερεύνησης των συνθηκών δανειοδότησης των ΜΜΕ, επανέλαβε τους ως άνω ψευδείς ισχυρισμούς του στο πλαίσιο της οργανωμένης και μεθοδευμένης συκοφαντικής εκστρατείας του εναντίον του κ. Πατέρα.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Νικόλαος Πατέρας θα καταθέσει νέα αγωγή και μήνυση εναντίον του κ. Γιάννη Κουρτάκη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του».

 

Best of internet