Σούσο: «Μέχρι το τέλος προσπαθούσε για Αντερλάν ο Ολυμπιακός»

Σούσο: «Μέχρι το τέλος προσπαθούσε για Αντερλάν ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Σούσο: «Μέχρι το τέλος προσπαθούσε για Αντερλάν ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πιτάρκ, επισήμανε πως ο Ολυμπιακός έδωσε έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου... μάχη για τον Αντερλάν Σάντος.
Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πιτάρκ, ο Ολυμπιακός έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τον Σάντος μέχρι τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.
«Υπήρξαν προτάσεις για τον Αμπντενούρ και για τον Σάντος. Για τον Σάντος αυτός που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν ο Ολυμπιακός. Ήταν και ο σύλλογος που προσπάθησε και πάλεψε μέχρι τέλος. Ακόμα ήταν μία ομάδα από την Γερμανία και μία από την Τουρκία», υπογράμμισε ο Πιτάρκ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Βαλένθια ζητούσε ένα ποσό γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Αντερλάν Σάντος, δηλαδή κοντά στα μισά σε σχέση με όσα έδωσαν οι «Νυχτερίδες» το περσινό καλοκαίρι για να τον φέρουν στο «Μεστάγια» από την Μπράγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα