Μήνυμα συμπαράστασης από Κούγια σε Παπάζογλου

Gazzetta team
Μήνυμα συμπαράστασης από Κούγια σε Παπάζογλου

bet365

Τη συμπαράστασή του στον Τάσο Παπάζογλου έδειξε ο Άλεξης Κούγιας, μέσω ανακοίνωσης.

Στο φιλικό με την ΑΕΛ, ο Τάσος Παπάζογλου υπέστη ρήξη μηνίσκου, ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι... σεζόν τέλος πρόωρα!

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Κάμπου, εξέδωσε ανακοίνωσε, με την οποία δείχνει την συμπαράστασή του στον έμπειρο αμυντικό.

Η ανακοίνωση:

«Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα