Ο ΠΑΟΚ ζητά μείωση της ποινής για τη Θύρα 4

Ο ΠΑΟΚ ζητά μείωση της ποινής για τη Θύρα 4

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ ζητά μείωση της ποινής για τη Θύρα 4

bet365

Να μειωθεί η ποινή της Θύρας 4 κατά 20 ημέρες επιδιώκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες, που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τη νομική υπηρεσία της.

Αν και στην Τούμπα γνωρίζουν, ότι δύσκολα θα «πέσει» ή θα μειωθεί η απόφαση εντούτοις έχουν προβεί σ’ όλες τις ενέργειες προκείμενου μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρχει μια νέα, θετική η αρνητική, απάντηση από τον υφυπουργό αθλητισμού.

Στον ΠΑΟΚ θα επιχειρήσουν, μετά το αίτημα θεραπείας της ποινής, να μειωθεί κατά 20 μέρες η ποινή κλεισίματος της θύρας 4 (για τα γνωστά επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) και να έχει ισχύ μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Η αρχική απόφαση του κ. Κοντονή θα κρατήσει κλειστή τη θύρα 4 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και στα ματς με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Ηρακλή και ΑΕΚ.

Αν η ποινή μειωθεί στις 20 ημέρες θα μείνει κλειστή μόνο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα