Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός και Μπεργκ

Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός και Μπεργκ

Gazzetta team
Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός και Μπεργκ

bet365

Συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπεργκ φέρεται να υπάρχει και για τη ρήτρα αποδέσμευσης που ζήτησε η πλευρά του Σουηδού επιθετικού.

Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάρκους Μπεργκ έως το 2019, φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», συμφωνήθηκε και η τελευταία ρήτρα αποδέσμευσης που είχαν ζητήσει οι Σουηδοί και όλα είναι έτοιμα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Μπεργκ, επιθυμεί να έχει την ευκαιρία να συζητήσει με ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα, εφόσον έρθει πρόταση. Έτσι, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για ρήτρα που θα αφορά πρόταση μόνο εκτός Ελλάδας και θα δίνει στον Παναθηναϊκό καθαρά 4 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά η πρόταση που πρέπει να φτάσει λοιπόν στο «τριφύλλι», θα πρέπει να είναι στα 7,6 εκατομμύρια ευρώ, μιας και ποσοστά έχουν τόσο το Αμβούργο όσο και ο ποδοσφαιριστής. Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ρήτρα θα ισχύει από 1/7 έως 15/8 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα