Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο για Βέροια

Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο για Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο για Βέροια

bet365

Ερυθρόλευκη ενδεκάδα με Καμπιάσο, Φορτούνη και Καρντόσο σκέφτεται για την πρεμιέρα με Βέροια ο Πάουλο Μπέντο. Τις επόμενες ημέρες οι βασικές δοκιμές.

Για βασικός πορτιέρε ετοιμάζεται ο Καπίνο. Δεξί μπακ ο Φιγκέιρας και αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια.

Για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο διεκδικεί θέση βασικού ο Ρέτσος με έναν εκ των Ντα Κόστα και Μποτία. Στο κέντρο οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο (σ.σ. παίζει δυνατά και του Μάρτινς για τον άξονα), επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Μάριν και Ελιουνούσι και φορ τον Καρντόσο.

Για τα... φτερά βέβαια υπάρχουν και οι Σεμπά και Πάρντο. Ο Πάουλο Μπέντο βέβαια τις τελικές αποφάσεις του και τις βασικές δοκιμές του θα τις κάνει στις προσεχείς ημέρες. Εκτός των άλλων ο εντός έδρας αγώνας των Πειραιωτών με τον σύλλογο της Ημαθίας θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το Γιούνγκ Μπόις - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα