ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 81ης ΔΕΘ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

Στον… αέρα είναι η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, το απόγευμα (18.15) του Σαββάτου, ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

Τα παλαιότερα χρόνια, που η ΔΕΘ ήταν γιορτή και όχι… εξέγερση για την πόλη, η αστυνομία μπορούσε κάλλιστα να επωμιστεί και να φέρει εις πέρας την ασφάλεια δύο παράλληλων εκδηλώσεων, που συγκέντρωναν αρκετές χιλιάδες κόσμου.

Τώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αδυνατεί να περιφρουρήσει δύο εκδηλώσεις την ίδια μέρα στην πόλη. Με δεκάδες συλλαλητήρια προγραμματισμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (10/9), κοντά στους περίπου 2.000 αστυνομικούς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ειδικά πρεμιέρα στην Τούμπα, είναι πραγματικός μπελάς και πονοκέφαλος.

Ετσι, το αίτημα για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικού, δεν προκαλεί ουδεμία έκπληξη. Η αστυνομία ζητάει από την Σούπερλιγκα, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, τη μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή (11/9).

Όμως, το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκαλεί νέα αναστάτωση στο «βασανισμένο» πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ειδικά για το τηλεοπτικό κομμάτι του συνδρομητικού καναλιού.

Η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει για τη μετάθεση ή όχι του αγώνα της Τούμπας, με τις πιθανότητες να είναι λίγες ως προς τη διεξαγωγή του το απόγευμα του Σαββάτου. 

Best of internet