ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

bet365

Στον… αέρα είναι η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, το απόγευμα (18.15) του Σαββάτου, ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα παλαιότερα χρόνια, που η ΔΕΘ ήταν γιορτή και όχι… εξέγερση για την πόλη, η αστυνομία μπορούσε κάλλιστα να επωμιστεί και να φέρει εις πέρας την ασφάλεια δύο παράλληλων εκδηλώσεων, που συγκέντρωναν αρκετές χιλιάδες κόσμου.

Τώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αδυνατεί να περιφρουρήσει δύο εκδηλώσεις την ίδια μέρα στην πόλη. Με δεκάδες συλλαλητήρια προγραμματισμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (10/9), κοντά στους περίπου 2.000 αστυνομικούς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ειδικά πρεμιέρα στην Τούμπα, είναι πραγματικός μπελάς και πονοκέφαλος.

Ετσι, το αίτημα για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικού, δεν προκαλεί ουδεμία έκπληξη. Η αστυνομία ζητάει από την Σούπερλιγκα, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, τη μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή (11/9).

Όμως, το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκαλεί νέα αναστάτωση στο «βασανισμένο» πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ειδικά για το τηλεοπτικό κομμάτι του συνδρομητικού καναλιού.

Η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει για τη μετάθεση ή όχι του αγώνα της Τούμπας, με τις πιθανότητες να είναι λίγες ως προς τη διεξαγωγή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα