ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 81ης ΔΕΘ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

Στον… αέρα είναι η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, το απόγευμα (18.15) του Σαββάτου, ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

ΔΕΘ και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, κομματάκι δύσκολο…

Τα παλαιότερα χρόνια, που η ΔΕΘ ήταν γιορτή και όχι… εξέγερση για την πόλη, η αστυνομία μπορούσε κάλλιστα να επωμιστεί και να φέρει εις πέρας την ασφάλεια δύο παράλληλων εκδηλώσεων, που συγκέντρωναν αρκετές χιλιάδες κόσμου.

Τώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αδυνατεί να περιφρουρήσει δύο εκδηλώσεις την ίδια μέρα στην πόλη. Με δεκάδες συλλαλητήρια προγραμματισμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (10/9), κοντά στους περίπου 2.000 αστυνομικούς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ειδικά πρεμιέρα στην Τούμπα, είναι πραγματικός μπελάς και πονοκέφαλος.

Ετσι, το αίτημα για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικού, δεν προκαλεί ουδεμία έκπληξη. Η αστυνομία ζητάει από την Σούπερλιγκα, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, τη μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή (11/9).

Όμως, το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκαλεί νέα αναστάτωση στο «βασανισμένο» πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ειδικά για το τηλεοπτικό κομμάτι του συνδρομητικού καναλιού.

Η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει για τη μετάθεση ή όχι του αγώνα της Τούμπας, με τις πιθανότητες να είναι λίγες ως προς τη διεξαγωγή του το απόγευμα του Σαββάτου. 

Best of internet