Στο top-50 των ταλαντούχων Νέων ο Κώστας Τάμπας της ΑΕΚ

Στο top-50 των ταλαντούχων Νέων ο Κώστας Τάμπας της ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Στο top-50 των ταλαντούχων Νέων ο Κώστας Τάμπας της ΑΕΚ

bet365

Η βρετανική ιστοσελίδα «metro.co.uk» συμπεριέλαβε τον νεαρό μπακ της «Ένωσης» στη λίστα με τους 50 καλύτερους ηλικίας κ-20, με τον ποδοσφαιριστή να παραχωρεί μίνι-συνέντευξη.

Ο Τάμπας βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, πιο συγκεκριμένα στο ηλικιακό τμήμα των κ-17 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Βρίσκεται στις τάξεις του συλλόγου τα τελευταία εννέα χρόνια και όπως άφησε να εννοηθεί, μια ονειρεμένη μεταγραφή για εκείνον θα ήταν σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε ότι θαυμάζει τον Ζοσέ Μουρίνιο και ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επισκεφθεί το «Καμπ Νου».

Ως πρότυπο, έχει τον Ντάνι Άλβες, περισσότερο λόγω της θέσης στην οποία αγωνίζονται και οι δύο αλλά και για το γεγονός πως στον Βραζιλιάνο αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και οι προωθήσεις στη δεξιά πτέρυγα.

Τόνισε πως «η Γιουνάιτεντ με τον Μουρίνιο θα πετύχει, καθώς είναι προπονητής που πιστεύει πολύ στον εαυτό του και τις ομάδες που αναλαμβάνει», χαρακτήρισε πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο αντίστοιχο τμήμα με το δικό του, δηλώνει υποστηρικτής της Τσέλσι καθώς, λόγω και της ηλικίας του (17 ετών), μεγάλωσε με την αγωνιστική άνοδο των «μπλε», θαυμάζει τον Αντρές Ινιέστα για το «μυαλό» και τις μεταβιβάσεις του, ενώ, στην κορυφαία 11άδα τοποθετεί τους:

Κασίγιας – Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ράμος, Μαρσέλο – Κροος, Τσάβι, Ινιέστα – Μέσι, Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα