Το… μυστήριο με τον Ουκρανό Κόζακ

Το… μυστήριο με τον Ουκρανό Κόζακ

Το… μυστήριο με τον Ουκρανό Κόζακ

Από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται το «πέπλο μυστηρίου» γύρω από τον 18χρονο, Αρτέμ Κόζακ, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν την συμφωνία του νεαρού Ουκρανού με τον «Δικέφαλο». 

Ο επίσημος ΠΑΟΚ επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Κόζακ βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία αξιολόγησης από το προπονητικό τιμ της Κ20, την ίδια ώρα που υπάρχουν δεκάδες αναφορές στην Ουκρανία, που κάνουν λόγο για οριστική απόκτησή του.

Ο Κόζακ, αγωνίστηκε στα τελευταία 30 λεπτά του φιλικού με τη Δόξα Δράμας το περασμένο Σάββατο, είναι κεντρικός μέσος και προορίζεται για την Κ20 του «Δικεφάλου», με τον γνωστό ατζέντη Βασίλ Σμπαλί να αναφέρει ότι η συμφωνία του μικρού είναι δεδομένη με τον ΠΑΟΚ.

«Η παρουσία των Μάτος και Σάχοφ (σ.σ. παίκτες που ανήκουν στο ίδιο ουκρανικό γραφείο) θα βοηθήσουν τον Κόζακ να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα του ομάδα», σημειώνει ο Σμπαλί, που αυτό το καλοκαίρι δούλεψε αρκετά με τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ.

Ας μην ξεχνάμε, ότι το ίδιο γραφείο (Pro Star) ενεπλάκη και στη μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ από τον Δικέφαλο στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης…

Best of internet