Ανακοίνωσε και Αντόνις η Βέροια

Ανακοίνωσε και Αντόνις η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και Αντόνις η Βέροια

bet365

Την απόκτηση του Τέρι Αντόνις με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο ανακοίνωσε η Βέροια τη Δευτέρα (5/9).

Παίκτης της Βέροιας και με τη... βούλα είναι ο Τέρι Αντόνις, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους με τη «βασίλισσα του Βορρά», ώστε να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Αυστραλός ομογενής βρίσκεται εδώ και μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και το μόνο που απέμενε για τη μεταγραφή του ήταν η ανακοίνωση, η οποία ήρθε τη Δευτέρα (5/9). Έτσι, η Βέροια ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος μέσος, ομογενής από την Αυστραλία, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Βασίλισσα του Βορρά» με τη μορφή δανεισμού από τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο Terry Antonis γεννήθηκε στις 26/11/1993 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας (έχει ύψος 1,78 και βάρος 68 κιλά).

Στην ομώνυμη ομάδα του Σίδνεϊ (Sydney FC) έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα. Στην αυστραλιανή ομάδα αγωνίστηκε συνολικά πέντε χρόνια (2010-2015).

Το περσινό καλοκαίρι μετακόμισε από το Σίδνεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ. Την προηγούμενη σεζόν (2015-’16) είχε 4 συμμετοχές με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα