«Ναυάγησε» η συνάντηση της ΑΕΛ

«Ναυάγησε» η συνάντηση της ΑΕΛ

«Ναυάγησε» η συνάντηση της ΑΕΛ

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι άρει την πρόσκλησή της, μετά και την επιστολή του Ερασιτέχνη.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του gazzetta.gr για την αρνητική στάση των «Monsters» σχετικά με την συνάντηση με την διοίκηση, ήρθε και η επιστολή του Ερασιτέχνη να βάλει οριστικό τέλος σε κάθε ελπίδα για «εκεχειρία» στην ΠΑΕ.

Όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί», οι διοικούντες δεν αναγνωρίζουν τα προαπαιτούμενα και τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται ο Ερασιτέχνης στην εν λόγο επιστολή, ακυρώνοντας οριστικά την συνάντηση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα στις 20.00.

Παράλληλα, καλεί και τις δύο πλευρές, αν το επιθυμούν, να πάρουν εκείνες την πρωτοβουλία για «συμφιλίωση», ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνη δεν πρόκειται να κάνει εκ νέου κίνηση στο μέλλον, μετά την αποτυχία της συγκεκριμένης κίνησης.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα ελήφθη επιστολή της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η οποία καταγράφει, κατά την κρίση της Ερασιτεχνικής, διάφορα προαπαιτούμενα για να γίνει η σημερινή συνάντηση. Τα προαπαιτούμενα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν τα συμμερίζεται διότι ουδέποτε υπήρξαν τέτοιες συμπεριφορές από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν αυτού η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ για άρση παρεξηγήσεων με την Ερασιτεχνική είναι άνευ περιεχομένου και η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται για τη νομική αντιμετώπιση ορισμένων από αυτά που καταγράφονται.

Εάν η Ερασιτεχνική ΑΕΛ το επιτρέψει είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή, ώστε να αντιληφθούν όλοι ποιος τορπιλίζει την άρση των παρεξηγήσεων και τη συνολική ηρεμία.

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όσα καταγράφονται λέξη προς λέξη και με γραπτά στοιχεία. Βεβαίως είναι ελάχιστοι αυτοί οι οποίοι έναντι των χιλιάδων αγνών οπαδών, οι ίδιοι πάντοτε με την οιαδήποτε ιδιοκτησία και ανεξαρτήτως προβλημάτων δημιουργούν πάντα τα ίδια προβλήματα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε το καθήκον της έναντι της ιστορίας της ομάδος και αντιλαμβάνεται ότι οποιαδήποτε προσπάθεια κι αν γίνει θα πέσει στο κενό, αφού τα συγκεκριμένα πρόσωπα μονίμως επενδύουν στη δημιουργία προβλημάτων στη σχέση με την ΠΑΕ κι ελπίζουμε αυτό να μη γίνεται γιατί στο μυαλό κάποιων είναι η μόνιμη απαξίωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανεξαρτήτως των επιτυχιών της και της σωστής οργάνωσής της.

Λυπούμεθα ιδιαίτερα γιατί σε αυτή την τακτική τεσσάρων μόνο ανθρώπων, των οποίων αν χρειαστεί μπορούμε να πούμε και τα ονοματεπώνυμα, και οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει ουδέποτε τίποτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, γιατί ο ένας ασχολείται με το μπάσκετ ο άλλος με το βόλεϊ και ο τρίτος ενώ είναι πίσω από όλα τα προβλήματα, έχει ενταχθεί πίσω από την δημιουργία των προβλημάτων, υποδύεται το νομικό σύμβουλο, έχει ενταχθεί και ο κ. Αντώνης Τσαγκάλης, παρότι επί χρόνια ήταν απέναντί τους.

Η ΑΕΛ δεν είναι ούτε το μπάσκετ ούτε το βόλεϊ ούτε το πόλο, αλλά είναι μόνο το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο το ποδόσφαιρο έχει γράψει την ιστορία της και γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή δύναμη στην Ελλάδα και γι’ αυτό είναι και το μοναδικό τμήμα που συγκεντρώνει τους χιλιάδες οπαδούς της.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει στην κρίση των οπαδών της αυτή την αντίδραση και δεν πρόκειται να επανέλθει. Αν αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι, με τους εκατό που τους ψήφισαν, εκ των οποίων εξήντα μέλη των Monsters, επιθυμούν την οποιαδήποτε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ ας το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία.

Εμείς δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου πιθανότατα με αντίπαλο τον Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα