«Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει με διαιτητές που έχουν προκαλέσει»

«Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει με διαιτητές που έχουν προκαλέσει»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει με διαιτητές που έχουν προκαλέσει»

bet365

Αντίθετος με την επιλογή επιδιαιτητή από τις Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, δηλώνει ο Παναθηναϊκός μέσω του αντιπροέδρου του, Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα με διαιτητές που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την καθυστέρηση της άφιξης της FIFA: «Ο Γκιρτζίκης μπορεί να έχει κάνει τα χίλια μύρια λάθη, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει. Η Σούπερ Λίγκα είχε ζητήσει συνάντηση για το θέμα του επιδιαιτητή και η ΕΠΟ καλύφθηκε πίσω από την κίνηση της Λίγκας. Εμείς δηλαδή του δώσαμε το δικαίωμα να πάει πίσω η έλευση της FIFA.

Η ΕΠΟ είχε διάθεση να φέρει την FIFA, από Πέμπτη ή Παρασκευή. Χάθηκε η ευκαιρία της Δευτέρας, από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα ζήτησε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση τη Δευτέρα. Η FIFA με την επιστολή της, μίλησε με αυστηρό τόνο για το θέμα της διαιτησίας και είπε ότι έρχεται αν κληθεί για να δώσει την τελική λύση. Ο υπουργός μάλιστα, χαρακτήρισε «δώρο θεού» το να έρθει η FIFA και να δώσει τη λύση. Η μόνη λύση είναι αυτή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να έρθει η FIFA εδώ και να επιβάλει όσα πρέπει. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι αυτή. Θεωρούμε μοναδική περίπτωση την FIFA για να καταλήξουμε σε πίνακες διαιτησίας. Εγγυημένα, όποιος και να βγει επιδιαιτητής μέσα από αυτές τις διαδικασίες, θα φωνάζει ο επόμενος γιατί είναι τέτοια η καχυποψία μέσα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν υπάρχει περίπτωση οι παράγοντες να καταλήξουν σε ένα πρόσωπο».

Για μια πιθανή προσωρινή λύση: «Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί γιατί έχουμε πει ότι δεν θέλουμε ούτε Παππά, ούτε Σπάθα, ούτε Αρετόπουλο, ούτε Μάνταλο, ούτε Βοσκάκη. Αυτοί θα πρέπει να κάτσουν στην άκρη. Εμείς δεν θα κατέβουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαιτητές που έχουν προκαλέσει. Θα μπορούσε ο Σαραϊδάρης με τον Γκρούτση, να ορίσουν για μία έστω Κυριακή τους διαιτητές χωρίς τους συγκεκριμένους ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα και να περιμένει να έρθει την Πέμπτη η FIFA για να δώσει την τελική λύση. Το είπε και ο υπουργός, είναι «θείο δώρο» να έρθει η FIFA. Είπε κάντε το και τόνισε ότι αν γίνει το παραμικρό το Σαββατοκύριακο, θα σας τιμωρήσω όλους. Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί νομικά σε όποιον εμποδίσει τη FIFA να δώσει τη λύση που φαίνεται να υπάρχει για πρώτη φορά. Τέρμα, ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώνει τα λάθη που κάνουν άλλοι».

Για τον επιδιαιτητή και το ρόλο του Βασσάρα: «Αν σήμερα το μεσημέρι πάνε και βγάλουν επιδιαιτητή θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Ο καθένας θα έχει να πει κάτι και δεν οδηγούμαστε πουθενά. Ο Βασσάρας θα πρέπει να βγάλει τις μάσκες και να βοηθήσει στο να υπάρξει λύση και όχι να κάνει συναντήσεις από εδώ και από εκεί. Ας παίξει ενεργό ρόλο γιατί γνωρίζει το ποδόσφαιρο να βρεθεί μια λύση. Η στιγμή είναι ιστορική αυτή τη στιγμή για το ποδόσφαιρο. Έρχεται η ανώτατη αρχή και λέει να λύσω το θέμα και εμείς καθόμαστε και κοιτάμε το δάκτυλο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα