Στιλ: «Πρόκληση ο τίτλος με τον Παναθηναϊκό φέτος»

Στιλ: «Πρόκληση ο τίτλος με τον Παναθηναϊκό φέτος»

Κώστας Ζάλιαρης
Στιλ: «Πρόκληση ο τίτλος με τον Παναθηναϊκό φέτος»

bet365

Ενθουσιασμένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και ενόψει της προσπάθειας που θα γίνει φέτος με... ορίζοντα τον τίτλο, εμφανίστηκε σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «SkySports», ο Λουκ Στιλ!

Ο Άγγλος πορτιέρο του «τριφυλλιού», μίλησε στο δημοφιλές βρετανικό δίκτυο για να ... δώσει συμβουλές στον Τζο Χαρτ που αποχώρησε από την Πρέμιερ Λιγκ για την Ιταλία και προσπάθησε να περάσει το μήνυμα και στον διεθνή πορτιέρο, τονίζοντας πως: «εγώ αισθάνθηκα ότι ήθελα μια μεγαλύτερη πρόκληση και να δοκιμάσω κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό. Θεώρησα ότι αν άλλαζα ομάδα, θα άνοιγαν και περισσότερες πόρτες στην καριέρα μου. Είναι εύκολο να μένεις στην Αγγλία από τη στιγμή που έχεις οικογένεια, παιδιά, φίλους, αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός».

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, που βρίσκει την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι να συμμετέχει και πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Λουκ Στιλ έδειξε πως απολαμβάνει και με το παραπάνω την παρουσία του στους «πράσινους», θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, ασχέτως αν ... ακόμα δεν έχουμε πρωτάθλημα.

«Έχουμε σπουδαία παιχνίδια με τον Άγιαξ, τη Σταντάρ Λιέγης και τη Θέλτα. Θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω πίσω αυτή τη στιγμή. Είναι η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή. Θα είναι τεράστια πρόκληση να κυνηγήσουμε τον τίτλο αυτή τη χρονιά και υπάρχει πάντα η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε και είμαστε μεγάλη ομάδα.

Οι οπαδοί είναι απόλυτα παθιασμένοι, θέλουν να σε βλέπουν να δίνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όταν το αντικρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις γιατί δεν θέλω να φύγω. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τον Παναθηναϊκό».

Μάλιστα, στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφού υποστήριξε ότι: «Αν και η τελευταία μου παρουσία είναι στο επίπεδο των Ελπίδων και πλέον έχω φτάσει στα 31 δίχως να έχω ξαναπαίξει, αν συνεχίσω να βρίσκομαι σε ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ίσως και να βρεθώ κάποια στιγμή κοντά στην κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Είναι ένα μεγάλο όνειρο και θα συνεχίσω να δουλεύω όπως το κάνω και τώρα, είτε έρθει, είτε όχι».

Φυσικά, στη συνέντευξή του, εκτός από τις πρώτες πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να προσαρμοστεί στη χώρα μας, να μάθει κάποια ελληνικά για να συνεννοείται με την αμυντική τετράδα, αλλά και να συνηθίσει στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, την οποία όμως υποστήριξε πως «οι Έλληνες την αντιμετωπίζουν ως πρόκληση και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα», μίλησε και για την... εκρηκτική κατάσταση στα γήπεδα, επαναφέροντας την ανάμνηση από το «Γεντί Κουλέ»...

«Το γήπεδο γεμίζει με καπνογόνα και φωτοβολίδες. Αντικείμενα εκτοξεύονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε στοχεύουν με λέιζερ. Σε ένα παιχνίδι θυμάμαι που έπρεπε οι Αστυνομικοί να σχηματίσουν έναν διάδρομο με τις ασπίδες τους για να περάσουμε να πάμε στ' αποδυτήρια. Θυμάμαι τις πέτρες να χτυπούν τις ασπίδες τους. Δεν ήταν απλά αναπτήρες ή τέτοια αντικείμενα. Ήταν μέχρι και πέτρες! Ευτυχώς υπήρχε η Αστυνομία εκεί, αλλιώς δεν θα φεύγαμε από το γήπεδο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα