Ο Μίχελ στο εξωτερικό για μεταγραφές, αλλά…

Ο Μίχελ στο εξωτερικό για μεταγραφές, αλλά…

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό, σήμερα παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σπεύδει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Μίχελ στο εξωτερικό για μεταγραφές, αλλά…

Η παρουσία του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι ο «Δικέφαλος» θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Αυτό το ενδεχόμενο έχει τελειώσει παρότι και σήμερα στην Τούμπα άφηναν ένα πολύ μικρό παράθυρο ανοικτό, καθώς μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου «τρέχει» η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες. 

Ομως ο Μίχελ και το υπόλοιπο τιμ του ΠΑΟΚ, έχει ξεκινήσει να δουλεύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προφανώς, πάνω στις ανάγκες και τα κενά, που δεν καλύφθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με κυριότερο αυτό στη θέση του σέντερ φορ, που έχει μείνει σε εκκρεμότητα.

Στην πραγματικότητα αυτό που δε θέλουν στην Τούμπα είναι να δημιουργηθούν αυταπάτες και προσδοκίες για την απόκτηση ενός επιθετικού έως τις 9 του μήνα κι από την άλλη να δείξουν, ότι ξεκίνησε την προεργασία για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το ότι στους προηγούμενους πέντε έξι μήνες δεν βρέθηκε πχ. κάποιος επιθετικός, το θέμα του οποίου άρχισε να απασχολεί πολύ αργά τον Μίχελ, μάλλον δε φαίνεται να απασχολεί και ιδιαίτερα τον Σλοβάκο πρόεδρο – αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, που έχει αρχίσει το ψάξιμο...

Best of internet