Παναιτωλικός: Xωρίς ρίσκο για το βήμα παραπάνω!

Μιχάλης Τσαμπάς
Παναιτωλικός: Xωρίς ρίσκο για το βήμα παραπάνω!

bet365

Με προπονητή και βασικό κορμό ίδιο με πέρσι, στον Παναιτωλικό έκαναν από νωρίς τις κινήσεις τους και πλέον στοχεύουν στο να αλλάξουν επίπεδο και να πάνε καλύτερα από την περσινή σεζόν!

Αφού τα προηγούμενα χρόνια με τα... πάνω του και τα κάτω του κατάφερε να πατήσει στην Σούπερ Λίγκα και να κερδίζει με σχετική ευκολία την παραμονή στην κατηγορία, πλέον στον Παναιτωλικό θα ήθελαν να γίνει το... επόμενο βήμα. Να αλλάξουν επίπεδο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Άλλωστε στις τόσο... δύσκολες μέρες για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρο, ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται ως ένα από τα πλέον σοβαρά και νοικοκυρεμένα σωματεία. Με άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα στις τάξεις του συλλόγου μπορούν να ελπίζουν σε μια χρονιά σαφώς καλύτερη από την περσινή, αλλά και από την προπέρσινη όπου σε μεγάλο διάστημα είχαν... αγγίξει την είσοδο στα πλέι οφ!

O τραυματισμός-σοκ του Τάσου Παπάζογλου είναι... χτύπημα στην ομάδα λίγες ώρες πριν την σέντρα στο νέο πρωτάθλημα και εν πολλοίς αναγκάζει και τον «Ματζού» να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και ήδη ο Γουίλσον έφτασε στο Αγρίνιο για τον λόγο αυτό!

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Στο Αγρίνιο δεν κρύφτηκαν. Από τον περασμένο Μάρτιο, στα γενέθλια για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας στην ομιλία του τόνισε πως «η Ευρώπη είναι το ζητούμενο για την νέα χρονιά». Πάνω σε αυτό το μήνυμα κινούνται οι άνθρωποι της ομάδας. Φρόντισαν να κάνουν νωρίς τις μεταγραφικές κινήσεις, κράτησαν τον περσινό βασικό κορμό, έκαναν την προετοιμασία στην Ιταλία με δυνατά φιλικά (μεταξύ άλλων και με την Φιορεντίνα) ώστε να... ανέβουν επίπεδο και γενικά δεν κρύβουν ότι ο πήχης είναι ψηλά για την σεζόν που αρχίζει. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στον Παναιτωλικό, κάτι που δεν έγινε πέρσι, να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς μπορούν και μακριά από το Αγρίνιο έτσι ώστε στο τελικό ταμείο να καταφέρουν να κάνουν πράξη το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ και το Europa League.

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Η φετινή θα είναι η 4η σερί σεζόν του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λίγκα και η 5η τα τελευταία έξι χρόνια. Έτσι στις τάξεις της ομάδας θεωρούν πια πως έχουν... ανέβει αρκετά σκαλιά προκειμένου να ξεκινάει η χρονιά και ο στόχος να είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Σαφώς και δεν θέλουν να... χάσουν τον δρόμο και να μπουν σε περιπέτειες, αλλά τονίζουν πως και το υλικό υπάρχει και καλή δουλειά έγινε ώστε φέτος ο Τίτορμος να παίξει και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά να πετύχει και τους στόχους του. Οπότε βάση των φιλοδοξιών μάλλον... πικρός καφές θα είναι οποιαδήποτε άλλη θέση τουλάχιστον κάτω από την 8η.

ΗΡΘΑΝ: Τσοκάνης, Λεντέσμα, Ρόσα, Τομανέ, Ρότσα, Ροντρίγκες, Γουίλσον

ΕΦΥΓΑΝ: Κέβιν, Κάπελ, Στεφανάκος, Ρουσκουσέδα, Αλεξίεβιτς, Ρουμπουλάκου, Μήλιος, Κωνσταντινόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζαρκάδας, Κοντογιάννης.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Παρά τα πολλά πιθανά και... απίθανα σενάρια των περασμένων μηνών και εβδομάδων, ο Αμρ Ουάρντα έμεινε στο Αγρίνιο και συνεχίζει με την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Από τα φιλικά και τις προπονήσεις σε Ελλάδα και Ιταλία δείχνει ότι είναι έτοιμος για να ηγηθεί την σεζόν που αρχίζει. Ο Αιγύπτιος... ζογκλέρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ματζουράκη με δεδομένη θέση στο βασικό σχήμα και είναι έτοιμος να συνδυάσει ουσία και θέαμα. Θέλει να αποδείξει κι εντός γηπέδου ότι θα είναι ο ηγέτης των Αγρινιωτών φέτος και φυσικά όσο αφορά και τις μεγάλες του προσωπικές φιλοδοξίες επιθυμεί εμφανίσεις που θα κάνουν τις... σειρήνες εντός κι εκτός συνόρων να ηχήσουν δυνατά!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δεν υπήρχε λόγος για νέα πειράματα. Αφού στον Παναιτωλικό δεν βγήκε η... συνταγή του ξένου προπονητή μετά το φιάσκο με τον Πόντες, δεν χρειάστηκε νέο ρίσκο. Ο Γιάννης Ματζουράκης που πήγε πέρσι μετά το 1/3 της σεζόν στο Αγρίνιο, βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, έκανε σημαντικές νίκες όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΚ και... έριξε στην μάχη νέα παιδιά (Βασιλούδης, Χαντάκιας) κάτι που ικανοποίησε τους πάντες εντός και εκτός συλλόγου. Έτσι πριν καν ολοκληρωθεί η περασμένη αγωνιστική περίοδος ο «Ρουμάνος» έδωσε τα χέρια με τον Φώτη Κωστούλα για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και την νέα σεζόν. Ο «Ματζού» είχε φέτος όλο το χρόνο να δουλέψει στην προετοιμασία σε Αγρίνιο και Ιταλία, έβαλε στοιχεία δικά του στο παιχνίδι του Παναιτωλικού και πλέον περιμένει να δει... καρπούς στις επίσημες αναμετρήσεις.

ΓΗΠΕΔΟ: Το ζητούμενο είναι να γίνει και πάλι η έδρα φόβητρο περασμένων ετών. Το γήπεδο του Παναιτωλικού μπορεί να είναι από τα παλιότερα της κατηγορίας, όμως με την ανακαίνιση που έγινε την τελευταία 5ετία είναι και όμορφο και λειτουργικό και κυρίως άκρως τηλεοπτικό! Μάλιστα φέτος οι φίλοι του Αγρινιώτικου συλλόγου περιμένουν και μια ακόμη αλλαγή αφού έως τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να προστεθεί και το σκέπαστρο στο πέταλο!

SITE OMAΔΑΣ: www.panetolikos.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα