Ξανά ένταση με Πανόπουλο και Κούγια

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά ένταση με Πανόπουλο και Κούγια

bet365

Οι Κούγιας και Πανόπουλος συνέχισαν την... διαμάχη τους μετά το προηγούμενο Δ.Σ. και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στο Δ.Σ. για την εκλογή του προέδρου ο Αλέξης Κούγιας απευθυνόμενος στον Χρήστο Πανόπουλο φέρεται να του είχε τονίσει πως «έχεις πάρει στην ομάδα σου έναν πρώην διαιτητή και τον... μοστράρεις τόσα χρόνια». Ο Πανόπουλος αντέδρασε, τους ζήτησε εξηγήσεις και να πει τι εννοεί και τα αίματα... άναψαν.

Η κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε σε πιο ήπιους τόνους και στην συνάντηση των ομάδων της Λίγκας με τον Κοντονή. Αφορμή στάθηκε ο χρόνος με τον οποίο μιλούσαν οι εκπρόσωποι. Ο Κούγιας ζητούσε επίμονα να σεβαστεί ο Πανόπουλος τον χρόνο και να μην μιλάει τόσο.

Επίσης ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε εκ νέου κατά της ΕΠΟ. Γενικότερα πάντως διαφωνίες υπήρξαν αλλά απ' όλους έγινε προσπάθεια να υπάρξει όσο πιο καλό κλίμα γινόταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα