Πανόπουλος: Ο Κοντονής έτοιμος να σκοράρει! (vid)

Φώτης Καρακούσης
Πανόπουλος: Ο Κοντονής έτοιμος να σκοράρει! (vid)

bet365

Την πεποίθηση του ότι ο Υπουργός Σταύρος Κοντονής θα δώσει λύση και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει άμεσα υποστήριξε με δηλώσεις του ο Χρήστος Πανόπουλος!

Συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση του από την συνεδρίαση στο Υπουργείο ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης επισήμανε: «Εκπροσώπησα την Ξάνθη για να είμαστε ξεκάθαροι. Συγχαρητήρια στον υπουργό για τον χειρισμό της γενικής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κοντά στο να βάλει γκολ, εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 του μηνός. Υπάρχει μία τάση για καλή διάθεση συνεργασίας στο θέμα της διαιτησίας. Ο υπουργός είναι κοντά να βάλει γκολ και εμείς να ησυχάσουμε και να δούμε με πιο αισιόδοξο βλέμμα το μέλλον. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την λογική που έχουμε όλοι θα ξεκινήσουμ».

Για την επιστολή στην ΕΠΟ: «Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με FIFA και UEFA και θα τις καλέσουμε να έρθουν και να βοηθήσουν. Μάλιστα, τις περιμένουμε να έρθουν σε λίγο καιρό πάλι εδώ. Πιστεύω πως θα βρεθεί μία λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα