Στην Κύπρο με Λέσκοτ και Λάζαρο!

Στην Κύπρο με Λέσκοτ και Λάζαρο!

Gazzetta team
Στην Κύπρο με Λέσκοτ και Λάζαρο!

bet365

Η ΑΕΚ πετάει για την Λάρνακα αφού αύριο αντιμετωπίζει την Ανόρθωση σε φιλική αναμέτρηση με όλα (πλην των διεθών) τα... όπλα στην φαρέτρα της...

Αύριο είναι προγραμματισμένο να γίνει το φιλικό τεστ των Κιτρινόμαυρων με την Ανόρθωση στην Κύπρο και για τον λόγο αυτό πριν από λίγα μόλις λεπτά η αποστολή της Ένωσης πέταξε με προορισμό το αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου θα μείνει μάλιστα έως και την Κυριακή (τρεις μέρες παραμονής στη μαρτυρική νήσος).

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και τα νέα (σούπερ) μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ Τζονλέον Λέσκοτ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αναμένεται να αγωνιστούν στο ματς με την Ανόρθωση, κάτι απόλυτα λογικό και δικαιολογημένο αφού για τον λόγο αυτό πραγματοποιείται αυτό το σημαντικό φιλικό τεστ, προκειμένου να μπουν σε... ρυθμούς Ένωσης και να αρχίζουν να γίνονται μέλη της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα