Κάκωση ο Φορτούνης

Κάκωση ο Φορτούνης

Κάκωση δεξιού ταρσού είναι η επίσημη ιατρική γνωμάτευση για τον Κώστα Φορτούνη, οπότε δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Κάκωση ο Φορτούνης
Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και προπονήθηκαν. Αρκετές και σήμερα οι απουσίες, καθώς οι διεθνείς ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους, με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
 
Έπειτα από επικοινωνία του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελλάδας, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη δεν εμπνέει ανησυχία. Πρόκειται για μία κάκωση του δεξιού ταρσού. Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στον Ρέντη, ο Σιόβας και ο Ελαμπντελαουί συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν περισσότερα από 60’ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και κανονικά οι υπόλοιποι.
 
Για δεύτερη διαδοχική ημέρα, προπονήθηκαν κανονικά τα τρία από τα τέσσερα τελευταία θερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τον Όσκαρ Καρντόσο βέβαια να δεσπόζει. Ο Παραγουανός επιθετικός, μαζί με τους Ζακ - Αλεξί Ρομαό και Μπρούνο Βιάνα γυμνάστηκαν κανονικά ενώ ο Γκονσάλο Πασιένσια θα ενσωματωθεί στην αποστολή, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Νέων της Πορτογαλίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διήμερο ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα στις 7.

Best of internet