Ιβιτς: «Ποτέ δεν ξέρεις με τις μεταγραφές…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιβιτς: «Ποτέ δεν ξέρεις με τις μεταγραφές…»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο, με κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Υπομονή ως τις 9 Σεπτεμβρίου…

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τη Βέροια, ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε και απάντησε για τις μεταγραφές της ομάδας. Παρά το θόρυβο και την γκρίνια, μερίδας του κόσμου, ο Ίβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την ενίσχυση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι.

«Κάναμε δέκα μεταγραφές. Είμαι ικανοποιημένος. Ο Τιάμ μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και πιστεύω ότι θα βοηθήσει», είπε και άφησε ανοικτό το παράθυρο μιας ακόμη μεταγραφής αν ο «Δικέφαλος» βρει κάτι καλό στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών ως τις 9 Σεπτεμβρίου.

«Όσο υπάρχει ανοιχτή αγορά, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να πάρουμε κι άλλον παίκτη», τόνισε ο Ίβιτς.

Πάντως, οι πιθανότητες να βρεθεί «κάτι καλό» στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών είναι δύσκολο γι' αυτό και ο Σέρβος προπονητής δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τους παίκτες, που τώρα υπάρχουν στην ομάδα και σχηματίζουν το ρόστερ της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους «κομμένους» του ρόστερ δείχνοντας ότι δεν τους υπολογίζει: «Κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν να προπονούνται μόνοι τους», είπε.

Όσο για τα συμπεράσματά του από τη φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια: «Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο που δεχτήκαμε δυο γκολ, δεν μπορώ να πω ότι χαλαρώσαμε, απλά κάποιες στιγμές αδράνειας, της πληρώσαμε. Σίγουρα το 4-4-2 θα το χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον. Είναι ένα σχήμα και εξαρτάται φυσικά και από τους παίκτες που θα έχεις. Το δοκιμάσαμε πρώτη φορά, είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα, όμως σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα