Με Λέσκοτ και Λάζαρο στην Κύπρο

Με Λέσκοτ και Λάζαρο στην Κύπρο

Gazzetta team
Με Λέσκοτ και Λάζαρο στην Κύπρο

bet365

Την αποστολή για το σαββατιάτικο φιλικό με την Ανόρθωση ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι Τζολέον Λέσκοτ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι σε αυτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ την Πέμπτη, ο Γεωργιανός τεχνικός έβγαλε την αποστολή για το φιλικό με την Ανόρθωση. Σε αυτή, πλην των τεσσάρων διεθνών (Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος και Μπάρκας), δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε οι Ζόριτς και Σιμόες, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι 20 που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, με την αναχώρηση να είναι προγραμματισμένη μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (13:00), είναι οι Ανέστης, Βούρας, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίας, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πλατέλλας, Αλμέιδα, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα