Πανόπουλος: Να αναλάβει πολυεθνική την διεύθυνση της Λίγκας! (vid)

Πανόπουλος: Να αναλάβει πολυεθνική την διεύθυνση της Λίγκας! (vid)

Για μοντέλο με πολυεθνική εταιρία που θα αναλάβει την Γενική Διεύθυνση της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος σχολίασε και το πως θα είναι πετυχημένος ο Γιώργος Στράτος!

Πανόπουλος: Να αναλάβει πολυεθνική την διεύθυνση της Λίγκας! (vid)

To αφεντικό της Ξάνθης αναφέρθηκε στην επανεκλογή του Στράτου, αλλά και στο νέο μοντέλο διοίκησης που έχει στο μυαλό του: «Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε. Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο! Υποχρέωση του κ. Στράτου είναι να αποδείξει σε αυτούς που δεν τον επέλεξαν ότι έκαναν λάθος, έστω κι αν κάθε μέρα χρειαστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Κάθε διαφορετικό θα δείξει ότι δεν πέτυχε. Θα πετύχει μόνο αν αλλάξουν γνώμη οι ομάδες που δεν τον στήριξαν. Υπάρχουν πολλά θέματα.

Όλοι θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα. Τώρα μιλάω ως εκπρόσωπος της Ξάνθης και όχι όλων των άλλων ομάδων. Πολλά θέματα καίνε και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Έκανα μια τοποθέτηση. Για ένα νέο μοντέλο στην Σούπερ Λίγκα. Να υπάρχει ο πρόεδρος και παράλληλα η Γενική Διεύθυνση της Λίγκας να πάει σε μια πολυεθνική εταιρία όποια κι αν είναι αυτή για να τρέξει το μαγαζί.

Ο πρόεδρος απλά να παρακολουθεί και να ενημερώνεται. Αυτό θα δώσει και μια καλή προδιάθεση προς τον κόσμο να μην έχει σκέψεις για οποιο πρόσωπο είναι «δικός μου κλπ». Μια πολυεθνική δεν εκτίθεται για κανέναν. Η ιστορία θα δείξει ποιος κάνει λάθος σε αυτή την ιστορία. Η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της ανήγγειλε το ισπανικό μοντέλο. Αυτό περιμένουμε να γίνει πράξη.

Όσο αφορά την Nova πιστεύω θα βρούμε λύσεις και θα πάψουμε να επικοινωνούμε με εξώδικα. Αυτά τα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να σπάσει κάτι. Είναι άδικο η Nova να προσπαθεί να μας επαναφέρει στην τάξη όταν δεν είναι δική μας ευθύνη η μη έναρξη του πρωταθλήματος»!

Best of internet