Μέχρι το 2019 στην Βιντεότον ο Σέποβιτς

Μέχρι το 2019 στην Βιντεότον ο Σέποβιτς

Μέχρι το 2019 στην Βιντεότον ο Σέποβιτς

bet365

Η Βιντεότον απόκτησε τον Μάρκο Σέποβιτς μέχρι το 2019, με τον παίκτη να χαιρετά τον Ολυμπιακό από τον οποίο αποκτήθηκε το 2013.

Ο Μάρκο Σέποβιτς δεν ανήκει πια στον Ολυμπιακό ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι. Βέβαια, τον Σέρβο επιθετικό δεν τον είδαμε και πολύ με την ερυθρόλευκη φανέλα, με την οποία και αγωνίστηκε 17 φορές, σκοράροντας 7 γκολ.

Ο παίκτης ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από την ουγγρική Βιντεότον, στην οποία και θα ανήκει μέχρι το 2019.

«Ο σύλλογος μού είναι οικείος καθώς έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο. Επίσης έχω διαβάσει αρκετά για το σύλλογο. Ξέρω ότι έχει αρκετούς Σέρβους παίκτες, που έχουν παίξει κατά καιρούς, οπότε κατάφεραν να συλλέξω πληροφορίες απ' αυτούς. Επίσης έχω παίξει εναντίον του συλλόγου με την Παρτιζάν, σε ένα φιλικό πριν από καιρό. Ελπίζω να σκοράρω αρκετά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε ο παίκτης στο πλαίσιο της παρουσίας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα