Βασιλαντωνόπουλος και φιλικά για Βέροια

Βασιλαντωνόπουλος και φιλικά για Βέροια

Στην τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού, τον δανεισμό του Βασιλαντωνόπουλου από την ΑΕΚ, και τα φιλικά παιχνίδι στρέφει την προσοχή της η Βέροια.

Βασιλαντωνόπουλος και φιλικά για Βέροια

Το ρόστερ της Βέροιας για τη νέα σεζόν έχει κλείσει και γι' αυτό στη «βασίλισσα του Βορρά» εστιάζουν στην τελευταία μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο και στα φιλικά παιχνίδια. Όσον αφορά την... πινελιά που θα προστεθεί, πρόκειται για τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την ΑΕΚ.

Για να ολοκληρωθεί αυτός απομένουν τα τυπικά, με τον παίκτη να ανακοινώνεται την Τετάρτη (31/8), που είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα φιλικά, υπενθυμίζουμε ότι για την Πέμπτη (1/9) έχει προγραμματιστεί με τον ΠΑΟΚ στη Βέροια, για το Σάββατο (3/9) με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων και για τη Δευτέρα (5/9) με τον Αιγιανιακό στο Αιγίνιο.

Πέρα από αυτά, η ομάδα της Ημαθίας δεν πρόκειται να δώσει άλλο φιλικό, εκτός κι αν αναβληθεί εκ νέου η σέντρα του πρωταθλήματος, ενδεχόμενο που είναι ορατό. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (30/8), μετά το ρεπό της Δευτέρας (29/8), με τον τεχνικό του συλλόγου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Best of internet