Εκτός ο Παπαδόπουλος, ενσωματώνεται ο Τοροσίδης (vid)

Εκτός ο Παπαδόπουλος, ενσωματώνεται ο Τοροσίδης (vid)

Νίκος Τσιώκος
Εκτός ο Παπαδόπουλος, ενσωματώνεται ο Τοροσίδης (vid)

bet365

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έγιναν οι σημερινές προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας στο Αϊντχόφεν. Απόψε ενσωματώνεται στην αποστολή ο Τοροσίδης. Δείτε πλάνα από το πρωινό πρόγραμμα της «γαλανόλευκης».

Με δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στο Αϊντχόφεν ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία την Πέμπτη (1/9). Από αυτές απουσίαζε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έπειτα από σχετική άδει που πήρε από τον Μίκαελ Σκίμπε, ενώ στην αποστολή θα ενσωματωθεί απόψε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Έτσι, η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για το φιλικό με τους Οράνιε θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση στο Philips Stadion, όπου θα διεξαχθεί το ματς, στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (31/8). Μισή ώρα νωρίτερα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από επίσημη ή φιλική αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι το μέλος του τεχνικού τιμ, που είναι αρμόδιος για την ανάλυση αγώνων, Σταμάτης Αντωνίου, θα δει το φιλικό της Εσθονίας με τη Μάλτα αύριο και αυτό της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ την Πέμπτη (1/9), καθώς Γιβραλτάρ και Εσθονία συμπεριλαμβάνονται στις αντιπάλους μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και θα τις αντιμετωπίσουμε την 1η και 3η αγωνιστική, αντίστοιχα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Εθνικής στο facebook και στο επίσημο κανάλι της στο youtube, πλάνα από την πρωινή προπόνηση στο Αϊντχόφεν.

 

Τελευταία Νέα