Ενγκόγκ και επίσημα στον Πανιώνιο (pics & vid)

Νίκος Τσιώκος
Ενγκόγκ και επίσημα στον Πανιώνιο (pics & vid)

bet365

Από νωρίς ήταν πανηγυρικό το κλίμα στον Πανιώνιο εν αναμονή της ανακοίνωσης του Νταβίντ Ενγκόγκ, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τρίτης (30/8).

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με τη... βούλα ο Νταβίντ Ενγκόγκ. Το κλίμα στη Νέα Σμύρνη είναι πανηγυρικό τις τελευταίες ώρες εν αναμονή της ανακοίνωσης του Γάλλου σταρ, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τρίτης (30/8), με το νέο μεταγραφικό απόκτημα να φοράρει τη φανέλα με το Νο 24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ενγκόγκ. Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρωί της Τρίτης το συμβόλαιό του και πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «24».

Ο Νταβίντ Ενγκογκ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τόνισε: «Είμαι χαρούμενους για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Πλέον ξεκινάμε την σκληρή δουλειά, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα