Τέλος ο Κορδέρο, φιλικό με Ανόρθωση!

Τέλος ο Κορδέρο, φιλικό με Ανόρθωση!

Γιώργος Τσακίρης
Τέλος ο Κορδέρο, φιλικό με Ανόρθωση!

bet365

Η... χρυσή τομή βρέθηκε και πλέον μετά από 4 χρόνια και σε δύσκολες εποχές, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, η οποία το Σάββατο δίνει φιλικό στην Κύπρο!

Μια ημέρα πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ και ο Κορδέρο βρήκαν την... χρυσή τομή και πλέον ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος κι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του! Μετά τις 2-3 άκαρπες τελευταίες επαφές τελικά με ένα ποσό γύρω στα 70-80.000 ευρώ (από τα 230.000 που ήταν να λάβει κανονικά) ο Κορδέρο δεν είναι πλέον μέλος της Ενωσίτικης οικογένειας!

Πάντως να τονιστεί ότι ο Κορδέρο θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένος στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ αφού πρόκειται για έναν παίκτη που φόρεσε το περιβραχιόνιο στα... μαύρα χρόνια της 2ετίας σε Γ΄εθνική και Football League και ήταν από τους λίγους που προτίμησαν να μην... πηδήξουν από το καράβι στα δύσκολα!

Aναλυτικά η ανακοίνωση για το... αντίο με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μιγκέλ Κορδέρο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στα τέσσερα χρόνια στη διάρκεια των οποίων τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας».

Aπό κει και πέρα η... ζωή συνεχίζεται στην ΑΕΚ κι από την στιγμή που πάλι δεν υπάρχει το Σαββατοκύριακο δράση στην Σούπερ Λίγκα, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Κύπρο. Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ (19.00) θα δώσει κόντρα στην Ανόρθωση δυνατό φιλικό τεστ το οποίο πιθανότατα θα είναι και η... πρόβα τζενεράλε πριν την σέντρα στο πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα