Αγώνας δρόμου για να έρθει και ο Τιάμ

Αγώνας δρόμου για να έρθει και ο Τιάμ

Αγώνας δρόμου για να έρθει και ο Τιάμ

bet365

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Μίκου, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ στο φινάλε των μεταγραφών. Ο Ζάιρο φεύγει και στη θέση του έρχεται ο Σενεγαλέζος Μαμέ Τιάμ.

Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα πριν το τέλος των μεταγραφών οι αλλαγές είναι πολλές και σημαντικές στο ρόστερ του «Δικεφάλου», όπου αναμένεται να προστεθεί, δανεικός από τη Γιουβέντους, κι ο Μαμέ Τιάμ.

Η αποχώρηση του Ζάιρο και η παραχώρησή του Βραζιλιάνου στον ΠΑΣ, άνοιξε το δρόμο για την απόκτηση του 23χρονου Σενεγαλέζου ακραίου, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ (28 αγώνες, 9 γκολ).

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να διώξει έναν παίκτη για να ελευθερωθεί μια από τις 5 θέσεις ξένων της ομάδας, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση με τη Γιουβέντους (δανεισμός) και με τον ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει ο ΠΑΟΚ να φέρει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, τους δύο ποδοσφαιριστές (Μίκου, Τιάμ) στη Θεσσαλονίκη και να τελειώσει τα θέματα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα