Κουτσοκούμνης: «Η ΕΠΟ δεν συναίνεσε στη συνάντηση»

Κουτσοκούμνης: «Η ΕΠΟ δεν συναίνεσε στη συνάντηση»

Κουτσοκούμνης: «Η ΕΠΟ δεν συναίνεσε στη συνάντηση»

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο Κωστάκης Κουτσκοκούμνης είπε ότι η Ομοσπονδία ματαίωσε τη συνάντηση με τις ομάδες καθώς όποια απόφαση και να παιρνόταν, δεν θα την έβρισκε σύμφωνη.

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.gr, η κρίσιμη συνάντηση της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League αλλά και αυτούς των UEFA-FIFA ματαιώθηκε 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα που ήταν να ξεκινήσει.

Το απλό «η συνάντηση ματαιώνεται», που είπε ο Γιώργος Γκιρτζίκης προκάλεσε ερωτηματικά για την τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είπε: «Η ΕΠΟ δεν συναινεί σε αυτή τη συνάντηση με τις ομάδες γιατί ουσιαστικά όποια απόφαση και να παίρναμε δεν θα ήταν σύμφωνη σε αυτή».

Όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ήταν παρόντες όπως οι: Βρέντζος, Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Δέδες (ΑΕΚ), Πανόπουλος (Ξάνθη), Μπαλόκας (Λεβαδειακός), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούγιας (πήγε με καθυστέρηση), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Ζαμάνης (Πανιώνιος) και άλλοι. Θυμίζουμε ότι στο... τραπέζι της κουβέντας θα έπεφτε το θέμα της επιστροφής της προηγούμενης σύστασης στην επιτροπή δεοντολογίας και γενικότερα το κομμάτι της διαιτησίας. Ένα βασικό αντικείμενο φυσικά ήταν η διαιτησία.

Η ΕΠΟ για την ματαίωση

Η ΕΠΟ τόνισε από μέρους της ότι με επιστολή του προς όλες τις ΠΑΕ της Super League και τον ομόλογό του της Λίγκας, o Γιώργος Γκιρτζίκης τους ενημέρωσε ότι ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση των εκπροσώπων τους με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA / UEFA.

Best of internet