Παραμένει αρχηγός και προορίζεται για «δεκάρι» ο Ρούνεϊ
Ο ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των «τριών λιονταριών» θα διατηρήσει το «αξίωμά» του και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, έπειτα από την απόφαση που πήρε ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς τον ενημέρωσε σχετικά στην πρώτη συγκέντρωση των Άγγλων διεθνών στο «St.George's Park», το απόγευμα της Δευτέρας.
Αυτό που του κατέστησε σαφές ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, είναι πως μπορεί τ' όνομά του να συμπεριλήφθηκε ανάμεσα σε αυτά των μέσων στην αποστολή, αλλά σε πρώτο πλάνο προορίζεται για «δεκάρι» κι όχι για τη γραμμή κρούσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
