Ο Βάσκεθ καθορίζει το πλάνο του ΠΑΟΚ, που έχει κι άλλες λύσεις…

Ο Βάσκεθ καθορίζει το πλάνο του ΠΑΟΚ, που έχει κι άλλες λύσεις…

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ παραμένει ο Καταλανός, Αλβάρο Βάσκεθ, με τον οποίο, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, πρέπει να τα βρει ο «Δικέφαλος» στο οικονομικό. Οι επόμενες κινήσεις και τα σενάρια…

Ο Βάσκεθ καθορίζει το πλάνο του ΠΑΟΚ, που έχει κι άλλες λύσεις…

Ο Λούμπος Μίχελ, από την περασμένη εβδομάδα, έχει ξεκινήσει τις επαφές με τη Χετάφε, αλλά και την πλευρά του 25χρονου επιθετικού για τον οποίο τις τελευταίες ημέρες δείχνει ενδιαφέρον και η Γαλατάσαραϊ, ως δεύτερη πάντως επιλογή.

Η Χετάφε τα έχει βρει σ’ όλα (με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ) με τον ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ρεπορτάζ του Gazzetta.gr με εξακριβωμένες πληροφορίες από την Ισπανία, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τον Βάσκεθ, που αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ετησίως, για να κλείσει η μεταγραφή.

Όπως αναφέραμε, ο Σλοβάκος πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έχει κι εναλλακτικές λύσεις, πάντα από την ισπανική αγορά, με το όνομα του Μικού της Ράγιο Βαγιεκάνο να είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα του Μίχελ.

Τώρα τα όσα ακούγονται και γράφονται περί απόκτησης κι άλλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (βλέπε Τιάμ), μάλλον δεν φαίνεται να αγγίζουν την πραγματικότητα.

Μέχρι τώρα όλοι έλεγαν ότι αν ο ΠΑΟΚ κάνει κι άλλη, πλην του επιθετικού, κίνηση στο φινάλε των μεταγραφών, θα πρέπει να ψαχθεί στη θέση του αμυντικού χαφ, μετά τις αποχωρήσεις Τζιόλη και Κάτσε, αλλά ξαφνικά όλο αυτό μετατράπηκε σε… ανάγκη απόκτησης ενός ακραίου ποδοσφαιριστή, όπως ο Σενεγαλέζος της Γιουβέντους.

Best of internet