Νέο σκηνικό και αλλαγές στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

Νέο σκηνικό και αλλαγές στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το νέο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, που από σήμερα θα είναι ο Μανώλης Παπακώστα, στη θέση του Γιάννη Ράλλη, ο οποίος για δεύτερη φορά αποχωρεί από την ομάδα. 

Νέο σκηνικό και αλλαγές στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ιατρικού team, Γιάννη Ράλλη και τον γιατρό της ομάδας Κώστα Τσιαντζή. Τους ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον. Νέος γιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβει ο κ. Εμμανουήλ Παπακώστας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι ο Μ. Παπακώστας

Ο Μανώλης Παπακώστας, χειρούργος – ορθοπεδικός, με εξειδίκευση στις κακώσεις, ιδρυτής της Sports Clinic στη Θεσσαλονίκη, θα τεθεί επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, καθώς έχει εμπειρία από αθληιατρική έχοντας περάσει από το Κέντρο Εθνικών Ομάδων στίβου ΣΕΓΑΣ Βορ. Ελλάδος, την Ξάνθη (2000-2004), τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007-2016) και μετρώντας συνεργασίες με τις περισσότερες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Ράλλης αποχωρεί για δεύτερη φορά από το πόστο του ιατρού της ομάδας. Έχοντας αναλάβει τα καθήκοντά του δίπλα στον Παναγιώτη Γιγή το 2007, πρώτη φορά αποχώρησε το 2014 όταν ανέλαβε ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Οικονομίδη, αλλά αμέσως μετά την απομάκρυνση του Έλληνα προπονητή, κλήθηκε εκ νέου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Best of internet