Οι συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή του Ηρακλή!

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΚΑΛΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Οι συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή του Ηρακλή!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον υποψήφιο επενδυτή του Ηρακλή, Φάμπιο Μοντεκάλβο σε περίπτωση που ο τελευταίος αναλάβει τον «Γηραιό».  

Οι συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή του Ηρακλή!

Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος εκπροσωπεί ως επικεφαλής την εταιρία FM Communication Group φαίνεται να έχει πάρει ζεστά το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία του Ηρακλή.

Ο Ιταλός έσπευσε να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του μέσα από τον διάδρομο των αποδυτηρίων του Καυταντζογλείου.

Η FM Communication Group παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, marketing και management σε συλλόγους, ενώ επενδύει και σε άλλα σπορ.

Παρά την διάχυτη αισιοδοξία του Μοντεκάλβο οι διαπραγματεύσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την εξαγορά της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν έχουν ακόμη τελεσφορήσει.

Ο υποψήφιος επενδυτής σε περίπτωση που ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος του Γηραιού, θα έχει στο πλευρό του κυρίως Έλληνες συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του Ιταλού το επιτελείο του αποτελείται από τους Αλέξανδρο Μπαλάσκα, Ευσέβιο Μπουράνη, την δικηγόρο Φρανσέσκα Πετριτσιόνε, τον εκπρόσωπο του Μοντεκάλβο, Σιμόνε Καστέλι, αλλά και έναν ακόμη Έλληνα μάνατζερ

Best of internet