«Ποκετίνο η πρώτη επιλογή για τη Γιουνάιτεντ, όχι ο Μουρίνιο»!

Gazzetta team
«Ποκετίνο η πρώτη επιλογή για τη Γιουνάιτεντ, όχι ο Μουρίνιο»!

bet365

Έκπληξη προκάλεσε η ατάκα του Ζερμέν Ζένας πως ο προπονητής της Τότεναμ ήταν ο άνθρωπος που ήθελαν στο Ολντ Τράφορντ ως αντικαταστάτη του Λουίς Φαν Χάαλ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ακολουθεί στις προτιμήσεις των «κόκκινων διαβόλων»!

Ο «γάμος» του «Special One» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι ήταν αυτό που όλοι περίμεναν, με τα media στο Νησί να τονίζουν τόσο την επιθυμία των διοικούντων να συμφωνήσουν με τον Πορτογάλο, όσο και τη «λαχτάρα» του τελευταίου να βρεθεί στον πάγκο που κάποτε δόξασε ο καλός του φίλος, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Διαφορετική άποψη φαίνεται να έχει πάντως ο Ζερμέν Ζένας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC. O πρώην μέσος της Τότεναμ τόνισε πως αν τα «σπιρούνια» δεν είχαν δεσμεύσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εκείνος θα προηγούταν στην προτίμηση της διοίκησης της Γιουνάιτεντ για να διαδεχθεί τον Λουίς Φαν Χάαλ, όντας η πρώτη επιλογή για τον πάγκο.

«Αν ήταν διαθέσιμος ο Ποκετίνο, θα ήταν η πρώτη επιλογή, είμαι 100% σίγουρος. Δεν θα είχαν καν δίλημμα στη Γιουνάιτεντ, θα τον προτιμούσαν δίχως δεύτερη σκέψη, αφού βλέπουν κι εκτιμούν την τρομερή δουλειά που κάνει στην Τότεναμ. Καλά έκανε αυτή και τον είχε δεσμεύσει, διαφορετικά θα τον είχε χάσει από μια ανταγωνίστρια ομάδα», υπογράμμισε ο πρώην διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός, δίχως πάντως να αναφέρει τις πηγές του, που τον κάνουν τόσο σίγουρο για την «ιεραρχία» που είχαν θέσει στη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα