Δυσκολίες για Καρντόσο και Τιοτέ

Δυσκολίες για Καρντόσο και Τιοτέ

Δημήτρης Τομαράς
Δυσκολίες για Καρντόσο και Τιοτέ

bet365

Η υπόθεση για Όσκαρ Καρντόσο δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό λόγω των (νέων) διαφορετικών αξιώσεων των Τούρκων, ενώ γίνεται... μάχη για την απόκτηση του Σεϊκ Τιοτέ.

Ενώ η περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο βάδιζε σε πολύ καλό δρόμο, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για διάσταση στο οικονομικό και αισθητές πια δυσκολίες λόγω της αιφνίδιας διαφοροποίησης της στάσης της Τραμπζονσπόρ. Οι Τούρκοι μέχρι και πριν από λίγη ώρα μετέφεραν σιγουριά για την υπόθεση, ωστόσο είναι πια σαφές πως έχουν προκύψει... εμπόδια που σχετίζονται καθαρά με τον σύλλογο και όχι τον Παραγουανό άσο που τα είχε βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως... χαλάει οριστικά η μεταγραφή, ωστόσο έχει απομακρυνθεί πια αρκετά η συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλλον θα κριθούν τα πάντα την Κυριακή.

Ξαναπροκύπτουν πλέον τα ονόματα των Ούγκο Βιέϊρα και Τσαμάκ. Και ακόμα και ο Νιλμάρ για την επίθεση. Με τον Βραζιλιάνο ενδέχεται να υπάρξουν και πάλι θετικές εξελίξεις. Δεν έχει... τελειώσει οριστικά ως περίπτωση.

Ούτε ο Λοβ έχει... ξεγραφτεί. Συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο. Υπάρχει όμως και ο Σεϊκ Τιοτέ της Νιούκαστλ που προορίζεται - όπως έχουμε γράψει ξανά - για αντί-Μιλιβόγιεβιτς, ωστόσο η Γαλατά φέρεται να έχει μπει αρκετά δυνατά στην διεκδίκησή του. Κάποιες πηγές από την Τουρκία θέλουν την Γαλατά να είναι αυτήν την στιγμή πιο κοντά στον παίκτη απ' ότι ο Ολυμπιακός. Θετικές πιθανότητες πάντως ακόμα υφίστανται. Και για Καρντόσο και για Τιοτέ. Περισσότερο για τον πρώτο.

Νεότερες μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι αναμένονται πια από την Κυριακή και μετά για αρκετά μέτωπα, που παραμένουν ανοιχτά. Προφανώς και ο στόχος παραμένει να κλείσουν οι απαιτούμενες προσθήκες και πάντα σε συνδυασμό με όσους τελικώς αποχωρήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα