Καθυστερεί του Σίσι στη Βέροια

Καθυστερεί του Σίσι στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Καθυστερεί του Σίσι στη Βέροια

bet365

Καθυστερεί η ανακοίνωση του Ισπανού εξτρέμ, Σίσι, από τη Βέροια, καθώς περιμένουν ένα χαρτί από τη Λεχ Πόζναν ότι είναι και τυπικά ελεύθερος.

Δεν ήρθε τελικά το Σάββατο (27/8) η ανακοίνωση του Σίσι από τη Βέροια. Ο Ισπανός είναι ο εξτρέμ που έψαχνε η Βέροια, όμως στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν ένα χαρτί από τη Λεχ Πόζναν ότι έχει μείνει και τυπικά ελεύθερος από τους Πολωνούς.

Αφού έρθει αυτό, θα ανακοινωθεί και η απόκτησή του για ένα χρόνο, με τους ανθρώπους του συλλόγου της Ημαθίας να τονίζουν ότι το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι με την απόκτηση του Σίσι, η Βέροια ολοκληρώνει τις μεταγραφές της για την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα