ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 1-3 (vid)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 1-3 (vid)

bet365

Η ΑΕΚ προβλημάτισε με την εικόνα της και ηττήθηκε 3-1 από τον Απόλλωνα στη φιλική αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, βγάζοντας αδυναμίες στην αμυντική συμπεριφορά και τη δημιουργία.
Ένα πολύ καλό, το καλύτερο, μάθημα έλαβε η ΑΕΚ στο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων... Το πιο σημαντικό απ' όλα τα ζητήματα είναι φυσικά το γεγονός πως χωρίς διάθεση και συγκέντρωση δεν κερδίζεις ποτέ όπως και το γεγονός ότι δεν πας πουθενά απλά... περπατώντας όπως τόνισε και ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με πέντε νέα πρόσωπα στην άμυνα της, με τα... δευτέρα πλην του Κολοβέτσιου και αποδείχτηκε ότι σωστά κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον Λέσκοτ να αποτελεί τη βασικής της επιλογή! Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος και Ντίας δεν κατάφεραν ποτέ να ανταποκριθούν και ο Απόλλωνας Σμύρνης με δυο φάσεις έκανε για πλάκα δύο ισάριθμα γκολ. Ένα διάστημα από το 30' έως το 45' ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η Ένωση που έκανε τουλάχιστον έξι ευκαιρίες εκ των οποίων δύο δοκάρια με τους Μάνταλο και Πλατέλλα.
Είναι εμφανές πως ο Μπακασέτας δεν δύναται να ανταποκριθεί ως δεξί εξτρεμ τη στιγμή που και ο Πατίτο Ροδρίγες που σημείωσε ένα φανταστικό γκολ για να μειώσει το σκορ έκανε ενα παιχνίδι με πολύ διάθεση αλλά και απειθαρχία στο κομμάτι της τακτικής. Ακόμη και το 3-5-2 που επέλεξε ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποιώντας τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο και Μανωλά στα στόπερ δεν λειτούργησε σε καμία περίπτωση αφού δεν έχει δουλευτεί με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται κάνεις από τους Κιτρινόμαυρους...
Πολύ καλή η εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης του Σπανού που σίγουρα είναι εκ των φαβορί για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Άριστα τακτικά ομάδα με σωστή εκδήλωση αντεπίθεσης και άριστη στο τελείωμα των φάσεων, στην ΑΕΚ δημιούργησαν 4 στιγμές απειλής και σκόραραν τις τρεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα