ΑΕΚ: Τα τυπικά για Λάζαρο

ΑΕΚ: Τα τυπικά για Λάζαρο

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Τα τυπικά για Λάζαρο

bet365

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Όπως ήταν γνωστό και είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr οι επαφές της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία αναμένεται και τυπικά να οριστικοποιηθεί με τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν από ώρα σε ώρα ή το αργότερο αύριο.

Ο διεθνής μέσος που βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες στο Holiday Inn Attica φαίνεται πως ολοκλήρωσε το θέμα με την Βερόνα και έλυσε τα ζητήματα που υπήρχαν με την αποδέσμευσή του από την Βερόνα, με αποτέλεσμα να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την επισημοποίηση της δεδομένης συμφωνίας με την Ένωση.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό μέρος της διαδικασίας, το οποίο αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάζαρος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πλέον αναμένεται η άφιξη του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Πέτρου Καϊμακάμη, προκειμένου να τελειώσει η οριστική φάση του deal και για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, με τον Χριστοδουλόπουλο να επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα