Μπέτις για Σιόβα και Ζενίτ - Φιορεντίνα για Μιλιβόγιεβιτς

Μπέτις για Σιόβα και Ζενίτ - Φιορεντίνα για Μιλιβόγιεβιτς

Η Μπέτις του Πογιέτ, πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, φέρεται να είναι η μία ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για Σιόβα. Ζενίτ για Μιλιβόγιεβιτς με πολύ καλά λεφτά. Στο... κάδρο και Φιορεντίνα.

Μπέτις για Σιόβα και Ζενίτ - Φιορεντίνα για Μιλιβόγιεβιτς

Η μεταγραφική αναζήτηση του έμπειρου στόπερ τον φέρνει προς Ισπανία μεριά... Η Μπέτις του Γκας Πογιέτ εμφανίζεται ως η ομάδα που μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σιόβας. Κάποιες πηγές εμφανίζουν την υπόθεση ιδιαίτερα προχωρημένη.

Επιπλέον για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς έχει προκύψει το... φλερτ της Ζενίτ, που μάλλον είναι η ομάδα - έκπληξη που αναφέραμε νωρίτερα. Οι Ρώσοι φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν δυναμικό... μπάσιμο για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου άσου. Και φυσικά οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και στα δύο μέτωπα. Από την άλλη ο Τιοτέ φαίνεται να είναι ο αντί-Μιλιβόγιεβιτς εφόσον πωληθεί οριστικά ο διεθνής αμυντικός χαφ. 

Μία εκδοχή που φαντάζει ως η πιο πιθανή στην παρούσα φάση. Με τους Ρώσους να εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν σούπερ πρόταση για να έχουν έτσι το πάνω χέρι. Επίσης παραμένει στο προσκήνιο και η Φιορεντίνα.

Best of internet