Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ

Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του gazzeta.gr με τον μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο, Φελίπε Αγιάλα να έχει συναντήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Προτεραιότητα η Ευρώπη και συγκεκριμένα σύλλογος από τον Ισπανία!

Ο Φελίπε Αγιάλα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις προθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αναφορικά με το μέλλον του Άλαν Πουλίδο.

Ο 25χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το γεγονός πως ο Πουλίδο πρόσφατα αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα, αλλά και η επιθυμία του να κάνει καριέρα στην Ευρώπη φρενάρει τις όποιες φιλοδοξίες της Σίβας Γουαδαλαχάρα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Αγιάλα, μετά την Ελλάδα σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις συλλόγων της Primera Division αναφορικά με τον πελάτη του. Αυτός είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος.

Σε περίπτωση που οι ισπανικές ομάδες με τις οποίες μιλάει ο Αγιάλ δεν προσπεράσουν την περίπτωση του Πουλίσο, δεν αποκλείεται ο 25χρονος επιθετικός να αποδεχθεί τελικά την πρόταση της Σίβας αφήνοντας το ευρωπαϊκό όνειρο να περιμένει!

 

Best of internet