Ο Άρνεσεν ήξερε τι έκανε με τον Λούκας…

Ο Άρνεσεν ήξερε τι έκανε με τον Λούκας…

bet365

Ο ΠΑΟΚ «τρίβει τα χέρια του», για την ακρίβεια ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την πώληση του Λούκας Πέρεθ από τη Λα Κορούνια στην Άρσεναλ. Το οφείλει και στον Φρανκ Αρνεσεν…

Στα ταμεία του «Δικεφάλου» αναμένεται να μπουν πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ από το deal Λα Κορούνια – Άρσεναλ, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος κερδισμένος χάρη στη στάση, που κράτησε το περασμένο καλοκαίρι ο Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή τη μεταγραφή του Λούκας στην Λα Κορούνια. Έκανε όλες τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα της Γαλικίας.

Πριν ένα σχεδόν χρόνο, όταν ο Λούκας έφυγε για την Ισπανία, πολλοί έλεγαν ότι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ήταν λίγο με δεδομένη την επιθυμία του ίδιου του Ισπανού μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Άρνεσεν εξηγούσε, τότε, ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν ήταν δυνατόν να πουληθεί ο Λούκας πάνω από 1.500.000 ευρώ. Γνώριζε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Λα Κορούνια, που αδυνατούσαν να δώσουν περισσότερα χρήματα.

Ο 59χρονος Δανός εκμεταλλεύτηκε την πίεση του Λούκας για μεταγραφή και έβαλε τον όρο στο συμβόλαιο, για να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ το 30% σε περίπτωση μεταπώλησης. Πίστευε, ότι ο Ισπανός θα είχε εξέλιξη παίζοντας σε πολύ φιλικό περιβάλλον, όπερ και εγένετο.

Μάλιστα, όπως, δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είναι αισιόδοξος, ότι και άλλοι παίκτες θα φέρουν χρήματα στον ΠΑΟΚ από μελλοντικές πωλήσεις.

«Πιστεύω ότι ο Τσίμιροτ και ο Ροντρίγκεζ μπορούν να φέρουν πολλά χρήματα. Είναι καλοί παίκτες. Τον Ροντρίγκεζ τον πήραμε μόνο με 200 χιλιάδες ευρώ», υποστήριξε ο Δανός, πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα