Στην Αθήνα για το deal με Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι (pics & vid)

Στην Αθήνα για το deal με Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα για το deal με Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι (pics & vid)

bet365

Σε ελληνικό έδαφος πλέον ο Ελιουνούσι για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Παραμένει διακαής πόθος ο Καρντόσο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που έπαιζε στην Χόφενχαϊμ αφίχθη στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής. Ειδικότερα ο Ταρίκ Ελιουνούσι έφτασε λίγο μετά τις 13.00.

Θα περάσει από δύο σκέλη ιατρικών εξετάσεων και μετρήσεων, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί το Σάββατο. Οι γερμανικές πηγές μιλούν για διετές συμβόλαιο. Πρόκειται για διεθνή Νορβηγό με θητεία και σε Ολλανδία εκτός από τη Νορβηγία και την Γερμανία.

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά η περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο δείχνει να έχει μπει σε καλή... τροχιά, με τον Ολυμπιακό να... τρέχει το θέμα για να τον κλείσει άμεσα. Παράλληλα η στόχευση είναι να δρομολογηθούν και οι επόμενες άμεσες προσθήκες, που θα είναι δεδομένα για το κέντρο της άμυνας αλλά και για κέντρο και επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα