Κατέβηκε το εμετικό πανό στο ημίχρονο

Κατέβηκε το εμετικό πανό στο ημίχρονο

Νίκος Αθανασίου
Κατέβηκε το εμετικό πανό στο ημίχρονο

bet365

Η έντονη διαμαρτυρία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην ΟΥΕΦΑ είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει στην ανάπαυλα το εμετικό πανό κατά του Μάρκους Μπεργκ.

Οι οπαδοί της Μπρόντμπι προκάλεσαν αηδία με το πανό που απεικόνιζε... αποκεφαλισμένο τον Μάρκους Μπεργκ και όπως ήταν λογικό από την πρώτη στιγμή σήμανε «συναγερμός» στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Η διαμαρτυρία από τον υπεύθυνο αγώνων, Σπύρο Βλάχο και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Απόστολο Κασκάνη, ήταν εντονότατη προς τους ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ αλλά και του δανέζικου συλλόγου. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ζήτησαν από την πρώτη στιγμή να κατέβει το πανό, κάτι που τελικά πέτυχαν στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους...

Η Μπρόντμπι, πάντως, δεν πρόκειται να την βγάλει... καθαρή, μιας και τα πάντα έχουν καταγραφεί από τον παρατηρητή της ομοσπονδίας και περιμένει τους Δανούς πρόστιμο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα