Ζήτησε κι άλλη προθεσμία ο Νιλμάρ

Ζήτησε κι άλλη προθεσμία ο Νιλμάρ

Ζήτησε κι άλλη προθεσμία ο Νιλμάρ

Ο Νιλμάρ ζήτησε νέα διορία με με την υπομονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού να τελειώνει, μιας και κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις για την επίθεσή τους.

Γκρίζα σύννεφα στην περίπτωση του Νιλμάρ, μιας κι ο παίκτης δεν τα έχει βρει ακόμη με την Αλ Νασρ ως προς τα χρήματα που αξιώνει από τους Άραβες και ζήτησε επιπλέον διορία από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις 400.000 από τα 1,5 εκατ. ευρώ που του όφειλαν οι Άραβες, ωστόσο οι τελευταίοι δεν είχαν διάθεση να του δώσουν έστω και ένα μέρος από τα δεδουλευμένα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις και μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα τον περιμένουν. Εξάλλου, όπως είχε γίνει γνωστό και στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αρούκα, είχαν απλώσει τα... δίχτυα τους και σε άλλα ονόματα έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. 

Η εξέλιξη αυτή, τουλάχιστον τώρα, φρενάρει τον ερχομό του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Η άφιξη του Ταρίκ Ελιουνούσι αύριο στις 13:00 αναμένεται να ανοίξει τον... χορό των «δυνατών« μεταγραφών των «ερυθρόλευκων» που μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχουν τελειώσει με τις περισσότερες υποθέσεις τους. Θυμίζουμε ότι στον προσκήνιο παραμένει ο Όσκαρ Καρντόσο, που σύμφωνα με τους Τούρκους δένει στο Λιμάνι.

Best of internet