Τσόρι: «Αφερωμένο στον κόσμο και τον πρόεδρό μας»

Τσόρι: «Αφερωμένο στον κόσμο και τον πρόεδρό μας»

Τσόρι: «Αφερωμένο στον κόσμο και τον πρόεδρό μας»

Σκληρή δουλειά και πίστη χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να αλλάξει την εικόνα του, σύμφωνα με τον Τσόρι, που αφιέρωσε στον κόσμο και στον Μαρινάκη το τέρμα που πέτυχε. 

Να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ που έχει συνηθίσει τον κόσμο του ο Ολυμπιακός, ζήτησε ο Τσόρι, που μίλησε στην κάμερα της Nova για το γκολ που άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης και που το αφιερώνει. 

Αναλυτικά: 

«Κανένας παίκτης δε μπορεί να πετύχει κάτι μόνος του, αλλά όλοι όσοι είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αυτό προσπάθησα να κάνω. Οι εξέλιξη του αγώνα έφερε δύσκολες συνθήκες, αλλά πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και έτσι έγινε. Αυτό είναι το τίμημα να είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, έχεις πάντα την υποχρέωση να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. 

Το γκολ και την πρόκριση τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, αυτοί είναι που ξέρουν τι περνάμε, μετά στους συμπαίκτες μου και πάνω από όλους, στον κόσμο και στον πρόεδρό μας, που είναι πάντα δίπλα μας, στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές. 

Αν τομ πιστέψουμε πραγματικά και μέσα από την δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται πίστη και σκληρή δουλειά». 

Best of internet