Θέλει να μείνει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ

Θέλει να μείνει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του Άλαν Πουλίδο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να δέχεται πιέσεις από το Μεξικό για να επαναπατριστεί όμως η επιθυμία του είναι εντελώς διαφορετική.

Θέλει να μείνει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Μία νέα διάσταση στο θέμα που έχει ανακύψει με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Άλαν Πουλίδο στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα αποκαλύπτει το gazzetta.gr.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον 25χρονο επιθετικό να βρίσκεται μία ανάσα από την μεταπήδηση του στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα, αλλά και να εμφανίζεται θετικός στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό κάτι που όμως δεν ισχύει.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Πουλίδο δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό, αλλά να επιμείνει συνεχίζοντας στην Ευρώπη προκειμένου να διεκδικήσει το όνειρο του.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί στον Ολυμπιακό, ο Μεξικανός θεωρεί πως υπάρχουν σύλλογοι στην Ευρώπη που θα του εμπιστεύονταν μία θέση στο ρόστερ τους και θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την άλλη πλευρά, η Τίγκρες του διαμηνύει πως σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση της Τσίβας, αυτομάτως η αντιπαράθεση της με τον παίκτη θα ξεπεραστεί και πλέον δεν θα υφίσταται κανένας κίνδυνος τιμωρίας από την FIFA.

Άλλωστε η Τσίβας είχε φροντίσει να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του Πουλίδο στην Γουαδαλαχάρα και ως τούτου θα έβγαινε κερδισμένη από μία τέτοια εξέλιξη.

Ο Πουλίδο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του και είναι δεδομένο πως δέχεται πιέσεις για να γυρίσει στο Μεξικό. Ο ίδιος θέλει μία ακόμη ευκαιρία προκειμένου να αποδείξει πως μπορεί να κάνει καριέρα στην Ευρώπη! Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της πολύμηνης απραξίας του, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Τίγκρες, δίχως να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του! 

Best of internet