«Από Κουαρέσμα μέχρι... Ζερβίνιο για Ολυμπιακό»

«Από Κουαρέσμα μέχρι... Ζερβίνιο για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Από Κουαρέσμα μέχρι... Ζερβίνιο για Ολυμπιακό»

bet365

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν το... μπαμ με τον εξτρέμ που θα ανεβάσει επίπεδο τα άκρα της ομάδας και τα ονόματα που ακούγονται προκαλούν... ζάλη.

Ο Καρσελά αποτελεί μια περίπτωση που απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό, μιας κι ο παίκτης όπως σας γράψαμε δεν τρελαίνει τον Πάουλο Μπέντο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πέρα από τους Νιλμάρ-Καρντόσο και Ιλόρι, ετοιμάζονται να κάνουν το «μπαμ» φέρνοντας έναν εξτρέμ... έκπληξη. Αυτό, υποστηρίζει η «SportDay», που γράφει ότι έχουν ακουστεί για το Λιμάνι ονόματα όπως αυτά των Κουαρέσμα και Ζερβίνιο. Μιλάμε για περιπτώσεις που... ζαλίζουν. Αυτό του Πορτογάλου φαίνεται να είναι πιο προσιτό, μιας κι ο Ιβοριανός πέρυσι έφυγε από την Ρόμα για την Κίνα, φέρνοντας στα ταμεία του ιταλικού συλλόγου 18.000.000 ευρώ.

Μένει να δούμε στα επόμενα 24ώρα τι... καλό ετοιμάζουν στον Πειραιά. Προέχει, φυσικά, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα