Μίλησε ο Μπαρτόλο με Λάζαρο!

Μίλησε ο Μπαρτόλο με Λάζαρο!

Γιώργος Τσακίρης
Μίλησε ο Μπαρτόλο με Λάζαρο!

bet365

Μια πρώτη και ιδιαίτερα πρόχειρη συζήτηση έγινε από την ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο χωρίς να υπάρχει πρόταση συνεργασίας ακόμη αφού για την Ένωση άλλοι έχουν προβάδισμα...

Μπορεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα να ξεκίνησε δουλειά με την Αλ Γουάσλ, ωστόσο, στην ΑΕΚ ακόμη αναζητείται ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει. Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση και έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές τη στιγμή που διαρρέουν σιγά, σιγά ονόματα από τα ΜΜΕ στο εξωτερικό.

Είναι ήδη γνωστή η περίπτωση του Γκεόργκι Μιλανόφ που έχουν αναδείξει οι Βούλγαροι και επιδιώκει η ΑΕΚ να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ταυτόχρονα ακούγονται και άλλες περιπτώσεις που προτείνουν ατζέντηδες και εξετάζονται με παίκτες όπως ο 24χρονος Βούλγαρος να αποτελούν προτεραιότητα και να βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντι Μπαρμπόσα...

Έπειτα από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και εκείνες που συνηθίζουν να ονομάζουν και οι ίδιες ομάδες ως "stand by" με τις επαφές να συνιστούν απλή κρούση και εκδήλωση ενδιαφέροντος και να προχωράνε όταν δεν δύναται να... τρέξουν οι υπόλοιπες!

Τέτοια είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όπως φαίνεται για την ΑΕΚ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο επικοινώνησε με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να τον ρωτήσει τι ψάχνει ο ίδιος και που... βρίσκεται (δεν εννοούμε βέβαια που παίζει, αλλά αν έχει βρει ομάδα και τι θέλει αγωνιστικά) αλλά η κουβέντα να μη προχωρά παραπέρα και τις φήμες να θέλουν τον παίκτη να έχει μια ακόμη ανάλογη επαφή με ιδιαίτερα υψηλό διοικητικό στέλεχος...

Αν θα προχωρήσει ή όχι η υπόθεση για την ΑΕΚ θα φανεί αν και δεν δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα για τον Τιμούρ Κετσπάγια και... όχι μόνο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια πρώτη επαφή για την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είχε γίνει στις αρχές του Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε χωρίς να φαίνεται ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας, πριν αποκτηθεί ο Πατίτο και πολύ περισσότερο προτού παραχωρηθεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Γουάσλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα