Ολυμπιακός: Περιμένει και αισιοδοξεί για Νιλμάρ, αλλά...

Ολυμπιακός: Περιμένει και αισιοδοξεί για Νιλμάρ, αλλά...

Ολυμπιακός: Περιμένει και αισιοδοξεί για Νιλμάρ, αλλά...

bet365

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από το Νιλμάρ να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα άμεσα αλλά οι πρωταθλητές κάνουν τις κινήσεις τους ώστε να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που δεν θα προχωρήσει η εν λόγω περίπτωση.

Εννοείται ότι ο Νιλμάρ αποτελεί το διακαή πόθο των «ερυθρόλευκων» για την επίθεση. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια προοπτική που έχει ενθουσιάσει στο Λιμάνι, αλλά αυτή τη στιγμή μένει να δούμε αν θα τα βρει με την Αλ Νασρ ως προς τα χρήματα που είναι να πάρει για να έρθει στη συνέχεια στην χώρα μας και να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν στο Λιμάνι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και μείνει μόνο να διευκρινιστεί το ποσό που θα πάρει από τους Άραβες και το πόσα χρήματα θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους οι «ερυθρόλευκοι» για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Αισιοδοξία για θετική έκβαση τη υπόθεσης υπάρχει στον Πειραιά, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τα μάτια τους στραμμένα και σε άλλες περιπτώσεις στην περίπτωση που στραβώσει το οτιδήποτε με την εν λόγω περίπτωση. Μιλάμε για μια υπόθεση που μπορεί να κλείσει σήμερα-αύριο, αλλά μπορεί και να τραβήξει και όταν ο παίκτης είναι σε θέση να έρθει στον Ολυμπιακό, το... πουλάκι να έχει πετάξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα