Φιλικό με Νίκη Βόλου η Βέροια

Φιλικό με Νίκη Βόλου η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με Νίκη Βόλου η Βέροια

bet365

Φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλο στη Νέα Ιωνία το Σάββατο (27/8) στις 18:00 έκλεισε η Βέροια.

Σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες ήταν η Βέροια για φιλικό παιχνίδι εντός του προσεχούς Σαββατοκύριακου και τελικά οι άνθρωποι του συλλόγου της κατέληξαν σε συμφωνία με τη Νίκη Βόλου. Η «βασίλισσα του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μαγνησίας το γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) στις 18:00, με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκει αντίπαλο για φιλικό, αφού αναβλήθηκε το πρωτάθλημα μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Αλέκο Βοσνιάδη, τη στιγμή που άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τρίτη (23/8), καθώς υπήρχε ρεπό, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τετάρτη (24/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα